Ora de Sibiu
Știri in direct

Harta calității drumurilor din România – Se actualizează în timp real

205

Asociația Pro Infrastructur prezintă harta calității drumurilor din România. Șoferii pot verifica acum starea tehnică a fiecărei șosele din țară accesând o pagină de Internet.

Potrivit digi24.ro, harta prezentată pe pagina de internet forum.peundemerg.roprezintă starea șoselelor naționale din România, împărțită pe mai multe clase, anume „excelent”, „bun”, „mediocru/peticit”, „rău”, „extrem de rău”, „în lucru” și „calitate necunoscută”. Este prezentat și un tabel în care apare evoluția principalelor drumuri naționale în ultimii ani.

Harta rutieră poate fi vizualizată aici.

Harta a fost realizată de utilizatorii forumurilor peundemerg.ro și construim-românia.ro, având un ”caracter subiectiv”, după cum spun autorii acesteia.
Automobiliștii au o imagine de ansamblu a unui drum național, dar există posibilitatea ca, punctual, în anumite zone, drumul în cauză să fie mult mai prost sau mai bun decât apare pe hartă.
Spre exemplu DN 73, drumul turistic Câmpulung – Râșnov-Bran, figurează ca drum mediocru/excelent, în condițiile în care sectorul acestuia din Argeș este plin de gropi șleauri, asfalt vălurit, acostamente căzute. „DN73 Râșnov – Câmpulung: rău, denivelari și gropi. Relieful e hardcore”, spune un utilizator al forumului.

Sursa: digi24.ro

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...